Bemutatkozás

A Csehi-Imrédi Vadásztársaság Somogy megyében a Balaton déli partjától délre megközelítőleg 4000 hektáron folytat vadgazdálkodást. A terület alacsony 5 % -os erdősültségét ellensúlyozza a lápos rétekkel szabdalt berek világ mely kiváló búvó és táplálkozó helyet kínál a nagy becsben tartott gímszarvasnak, őznek, vaddisznónak és nem utolsó sorban a jelentős létszámban előforduló vizivad fajoknak. A terület sajátossága még, a mezővédő erdősávokkal csenderesekkel körbeölelt szántók hálózata mely a vegetációban a nagyvadállomány táplálkozó és lakhelye az aratásokat követően pedig a felejthetetlen apróvad vadászatok jeles helyszíne.

Hitvallásunk, hogy eredményesen kizárólag a kellő alázattal, szakmailag megalapozott vadászati döntésekkel lehet gazdálkodni. Ezt bizonyítja az egyre jobb eredményeket mutató gímszarvas állományunk, valamint a Somogy megyében ritkaságnak számító évről évre növekvő fácán fogoly vadászataink száma.

A vadászat iránti elhivatottság mellett a vadász vendégekkel szembeni tiszteletet és a korrekt elszámolást tartjuk legfontosabb ismérvünknek. Vendégeink részére a vadászat mellett színvonalas szállást és ellátást tudunk biztosítani a Csehivölgyi Vendégházban.

Reméljük felkeltettük érdeklődését, nézzen körül nálunk, legyen a vendégünk!

CSAPATUNK

© 2020 Csehi-Imrédi Vadásztársaság. Minden jog fenntartva.

Keresés